WELKOM BIJ WUTAN

Eerst volgende demonstratie : Jespo Nieuwjaarsshow 2018

Wanneer : zaterdag 27 januari

Op zaterdag 27 januari 2018 zal WUTAN naar goede jaarlijkse gewoonte van de partij zijn om te demonstreren tijdens de nieuwjaarsshow van JESPO.

Alle WUTAN teams zullen tijdens deze demonstratie hun kunnen aan het publiek kunnen tonen!

Meer info volgt! 

 


Plaats en tijden van de Trainingen.

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook donderdag 16 november 2017

Wutan added 30 new photos — with Randy Fernandez.

Afgelopen zondag gaf Team A na afloop van de Kempische Jeugdbeker te Lille een spectaculaire demonstratie. Heb je hem gemist of wil je hem gewoon graag nog een keertje opnieuw beleven? Geen nood, hier zijn alvast enkele foto’s van de demonstratie en een filmpje volgt spoedig. #jespo #wushu #theateam #demo #competition

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook maandag 13 november 2017

Wutan added 27 new photos.

Afgelopen zondag hebben de studenten van Team B1 en B2 hun beste beentje voorgezet tijdens de Kempische Jeugdbeker te Lille. We wensen hen nogmaals een welverdiende proficiat met hun geweldige prestaties tijdens deze allereerste wedstrijd! Dat smaakt naar meer! Speciaal bedankje gaat uiteraard ook uit naar Francky laoshi, Mark laoshi en Randy laoshi!

#jespo #wushu #competition #joinus

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook zaterdag 11 november 2017

Wutan added 5 new photos.

Morgen is het dan eindelijk zover, de studenten van Team B1 en B2 zullen aan hun allereerste wedstrijd deelnemen: de Kempische Jeugdbeker te Lille. Wij wensen hen alvast heel veel succes en vooral ook plezier toe! Jiayou!
#jespo #wushu #competition #joinus

Road to Euros 2

Door : Wutan via Facebook zaterdag 11 november 2017

Het belooft morgen een drukke dag te worden voor de atleten en coaches van Team A. Ze zullen immers niet enkel demonstreren, maar eveneens jureren tijdens de Kempische Jeugdbeker te Lille, waaraan de studenten van Team B1 en B2 zullen deelnemen. Team A is reeds volop in voorbereiding voor de European Wushu Championships in mei 2018. Voor deze gelegenheid nodigen we jullie graag uit om eens een kijkje te nemen achter de schermen. Volg onze coaches en atleten op de voet aan de hand van wekelijkse filmpjes en meer! Iedere maand zal er eveneens een interview verschijnen met een van onze atleten over hoe zij zich voorbereiden op het EK, zowel fysiek als mentaal.
#jespo #wushu #competitionprep #joinus #RoadToEuros

Road to Euros

Door : Wutan via Facebook vrijdag 3 november 2017

Onze atleten zijn reeds volop in voorbereiding voor de European Wushu Championships in mei 2018. Voor deze gelegenheid nodigen we jullie graag uit om eens een kijkje te nemen achter de schermen. Volg onze coaches en atleten op de voet aan de hand van wekelijkse filmpjes en meer! Iedere maand zal er eveneens een interview verschijnen met een van onze atleten over hoe zij zich voorbereiden op het EK, zowel fysiek als mentaal.
#jespo #wushu #competitionprep #joinus #RoadToEuros

Wutan meets Hongkong wushu team

Door : Wutan via Facebook woensdag 25 oktober 2017

Afgelopen zondag mocht WUTAN haar vrienden van het Hong Kong Wushu Team verwelkomen voor een demonstratie en uitwisselingstraining. Zowel ons eigen Team A en de coaches, als atleten van verschillende andere Belgische scholen kregen de kans om hier aan deel te nemen. Het werd een unieke en zeer leerrijke ervaring, die de goede relatie met het Hong Kong Wushu Team verder heeft mogen versterken. Heb je de demonstratie gemist of wil je hem graag nog eens opnieuw bekijken? Geen nood, beleef het hier opnieuw. #jespo #wushu #hongkongwushuunion #Hongkongeconomicandtradeoffice #vwuf #bwuf