WELKOM BIJ WUTAN

Eerst volgende demonstratie : WUTAN's Chinees Nieuwjaarsdemonstratie

Wanneer : zondag 25 februari

Op vrijdag 16 februari 2018 is het Chinees Nieuwjaar en vieren we de ingang van het jaar van de hond!

Om het nieuwe maanjaar goed in te zetten, zullen alle WUTAN studenten (Team B1, B2 en A), alsook de WUTAN ouders die dit jaar taijiquan volgden, een spectaculaire demonstratie geven voor alle vrienden, fans en sympathisanten! Na afloop van de demonstratie nodigen we jullie ook graag uit voor wat typisch Chinese snacks en een gezellige nieuwjaarsbabbel in ons WUTAN café. Drank zal eveneens te verkrijgen zijn aan zeer democratische prijzen.

Wanneer:

Zondag 25 februari 2018 van 10u00 tot 12u00

Waar:

De WUTAN sporthal (VIIde Olympiadelaan 2, 2020 Antwerpen – ingang via de Zamenhofstraat)

Voor wie:

Familie, vrienden, klasgenoten, fans, etc.

Inkom:

Gratis voor WUTAN studenten en ouders – 2 EUR voor niet-WUTAN leden

Gelieve gepast te betalen!

Nota: alle opbrengsten van drank en inkom zullen integraal gaan naar de sponsoring van de demonstratie en de WUTAN werkingskas.

OPGELET: zowel deelnemers als toeschouwers dienen zich VOOR ZONDAG 18 FEBRUARI verplicht in te schrijven via deze link!

https://goo.gl/forms/tMlay0TT6WylB2WM2

Zonder inschrijving zal je de demonstratie niet kunnen bijwonen, dus doe het meteen!

Het belooft alvast een geweldige ochtend te worden vol traditie, gezelligheid en vooral veel voorspoed voor het nieuwe jaar! Noteer dus al zeker zondag 25 februari in de agenda’s en vergeet vooral ook niet je vrienden, familie en fans op te trommelen om met ons mee te komen vieren!


Plaats en tijden van de Trainingen.

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook donderdag 1 februari 2018

Wutan added 3 new photos.

Bedankt Team B1, B2, A en alle WUTAN coaches voor een fantastische demonstratie tijdens de Jespo Nieuwjaarsshow afgelopen zaterdag! #jespo #wushu #demo #coolstudents #coolcoaches

WUTAN Jespo Nieuwjaarsshow 2018

Door : Wutan via Facebook woensdag 31 januari 2018

Was jij er ook bij tijdens de Jespo Nieuwjaarsshow afgelopen zaterdag? WUTAN's Team B1, B2 en A viel immers de eer te beurt om de show op een spectaculaire manier af te sluiten onder oorverdovend applaus! Kon je er niet bij zijn of wil je onze demonstraties graag nog eens herbeleven? Neem hier dan zeker eens een kijkje. #jespo #wushu #demo #applause

Azië in Antwerpen

Door : Wutan via Facebook woensdag 24 januari 2018

Wutan shared Azië in Antwerpen's post.

Wij zijn er alvast klaar voor! Jullie ook? #jespo #wushu #demo #azieinantwerpen #fansunite

Ondertussen zijn onze wushu krijgers aan het voorbereiden voor Azië in Antwerpen 9-11feb2018.
Heb jij jouw tickets al?
Programma: https://azieinantwerpen.be/programma/

Voorbereiding demo

Door : Wutan via Facebook maandag 15 januari 2018

2018 is goed begonnen voor WUTAN. De komende maanden staan er immers reeds verschillende demo's op het programma. Om het nieuwe jaar goed in te zetten zijn we volop aan een aantal gloednieuwe demo choreografieën aan het werken. Neem alvast eens een kijkje achter de schermen hoe zoiets in zijn werk gaat. #jespo #wushu #demo #makingoff

Azië in Antwerpen 2018

Door : Wutan via Facebook maandag 15 januari 2018

Wutan shared Azië in Antwerpen's event.

Coole mensen, adembenemende acts en lekkers van over heel Azië! Kom even langs en sla een praatje met de atleten van WUTAN tussen hun spectaculaire demonstraties door! Je zal ons daar aantreffen op vrijdag 09/02 's avonds en op zaterdag 10/02 en zondag 11/02 in de namiddag!

AZIE IN ANTWERPEN

Bloedstollende leeuwendansen, the best sushi in town, Balinese danseressen en inspirerende workshops… Wie Azië wil leren kennen, komt naar Antwerpen tijdens het eerste weekend van de Kroskusvakantie. Na een indrukwekkende eerste editie in 2017 maakt Food- en Cultuurfestival Azië in Antwerpen zich stilaan op voor haar tweede jaargang.

CULTUURFESTIVAL

Azië in Antwerpen is meer dan een foodfestival. De weg naar het hart gaat dan wel vaak door de maag: de ogen en oren willen ook wel wat. De intensiteit van een leeuwen- en drakendans brengt de bezoeker helemaal naar China terwijl traditionele dansers de sluiers van de Indonesische en Thaïse cultuur oplichten. Ook een Ninja-on-fire zal vast en zeker de Waagnatie in vuur en vlam zetten.

WORKSHOPS

Een hele reeks workshops zullen jong en oud weer van heel nabij kennis laten maken met verschillende aspecten van de Aziatische cultuur. Wie graag de ins en outs van een Chinese theeceremonie leert kennen schrijft zich best tijdig in. Ook workshops rond sushi, food carving en Koreaanse kaligrafie staan dit jaar op het agenda.

Leeuwendans

Door : Wutan via Facebook vrijdag 8 december 2017

Naar aanleiding van een speciale demonstratieaanvraag zetten een aantal atleten van Team A een stapje buiten hun gewoonlijke routines en oefenen de noordelijke leeuwendans. Er komt heel wat bij kijken om een leeuw sierlijk te laten wandelen en springen... Nemen jullie mee een kijkje achter de schermen? #jespo #wushu #liondance #demo