WELKOM BIJ WUTAN

Eerst volgende demonstratie : Jespo Nieuwjaarsshow 2018

Wanneer : zaterdag 27 januari

Op zaterdag 27 januari 2018 zal WUTAN naar goede jaarlijkse gewoonte van de partij zijn om te demonstreren tijdens de nieuwjaarsshow van JESPO.

Alle WUTAN teams zullen tijdens deze demonstratie hun kunnen aan het publiek kunnen tonen!

Meer info volgt! 

 


Plaats en tijden van de Trainingen.

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook woensdag 25 oktober 2017

Wutan added 6 new photos — with James Yuen and 15 others.

Afgelopen zondag mocht WUTAN haar vrienden van het Hong Kong Wushu Team verwelkomen voor een demonstratie en uitwisselingstraining. Zowel ons eigen Team A en de coaches, als atleten van verschillende andere Belgische scholen kregen de kans om hier aan deel te nemen. Het werd een unieke en zeer leerrijke ervaring, die de goede relatie met het Hong Kong Wushu Team verder heeft mogen versterken. #jespo #wushu #hongkongwushuunion #Hongkongeconomicandtradeoffice #vwuf #bwuf

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook woensdag 18 oktober 2017

Wutan added 4 new photos.

Afgelopen woensdag was het vriendjesdag bij WUTAN! Dit gaf de studenten van Team B1 de kans om een vriendje of vriendinnetje gratis te laten kennismaken met wushu en met ons. Het was een plezier om zo veel vriendjes te mogen verwelkomen en we hopen ze uiteraard gauw terug te zien!
#jespo #wushu #vriendjesdag #joinus

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook dinsdag 17 oktober 2017

Wutan added 4 new photos.

Zondag 22 oktober 2017 zullen onze vrienden van het Hong Kong Wushu Team ons een bezoekje brengen! Om dit te vieren zullen zij een spectaculaire demonstratie geven, waarna ze samen met Team A en de WUTAN coaches zullen trainen.

Ben je benieuwd om ook eens een professioneel wushu team van topniveau aan het werk te zien? Kom dan zeker de demonstratie om 12u bijwonen!

Locatie: Sporthal Leonardo Lyceum - Zamenhofstraat, 2020 Antwerpen
Tijdstip: 12u - 12.20u

#jespo #wushu #hongkongwushuunion #香港武術聯會 #demo

Wutan 14th World Wushu Championship

Door : Wutan via Facebook woensdag 11 oktober 2017

Eind September vlogen 2 van WUTAN’s atleten, Francky Petit en Yuma Block, naar Kazan (Rusland) om er deel te nemen aan de 14de editie van het Wereld Wushu Kampioenschap. Ginds hebben ze zich van hun beste kant laten zien en niet enkel de WUTAN maar ook zeker de Belgische eer met verve verdedigd! Het werd een zeer leerrijke ervaring die altijd zal bij blijven. Meteen na de terugkeer is iedereen alweer opnieuw volop aan het trainen, ditmaal voor de kwalificaties voor deelname aan het Europees Kampioenschap dat in Mei 2018 zal plaatsvinden. WUTAN wenst Francky en Yuma proficiat met hun mooie prestaties tijdens het wereldkampioenschap en wenst al haar atleten en coaches alvast veel succes toe voor de volgende uitdaging!

#jespo #wushu #training #joinus

Taijiquan les zondag 15/10 verplaatst naar woensdag 18/10

Door : Lien Wouters dinsdag 10 oktober 2017

Beste WUTAN ouders,

Door toedoen van de jury opleiding die zal plaatsvinden aanstaande zondag 15/10, zal de taijiquan les verplaatst worden naar woensdag 18/10 van 18.30u tot 20.00u!

De kids zullen uiteraard zoals gewoonlijk van 10.00u tot 11.30u kunnen komen trainen 

Photos from Wutan's post

Door : Wutan via Facebook zaterdag 7 oktober 2017

Wutan added 3 new photos — feeling excited with Randy Fernandez and Wesly Yiu at Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie.

WUTAN @ opnames voor Checkpoint! #jespo #vrt #checkpoint