WELKOM BIJ WUTAN

Kerstkaartje

Door : Johnny De Jonghe donderdag 15 december 2011

Prettige feestdagen.

Kerstkaart_2011

Stage domein "het Veen" seizoen 2011-2012

Door : Dirk Severens donderdag 20 oktober 2011

Iedereen,

 Ook dit sportseizoen gaan wij op stage.  Wij hebben gekozen om terug naar domein "het Veen" te gaan en dit van 17/5/2012 tot en met 20/5/2012.

Begin dus maar alvast jullie koffer in te pakken.

ook de prijs blijft hetzelfde met andere woorden 60€ voor deze kei toffe belevenis.

 

resultaten WK

Door : Marc Theeboom woensdag 19 oktober 2011

alle resultaten van het voorbije WK te Ankara zijn te vinden op http://wushu.justtool.com/Web_Wushu/Index.aspx

 

laatste dag WK

Door : Marc Theeboom zaterdag 15 oktober 2011

Gisteren was de laatste dag van het WK. In de voormiddag was er competitie met het rechte zwaard. Randy behaalde 8.50 met zijn oefening. Er waren daarnaast ook nog spectaculaire twee- of driegevechten. 's Avonds vonden dan de finales van de sanda-competitie voor de mannen plaats en volgde nog een sluitingsceremonie.

dit WK liet opnieuw zien dat het niveau van een aantal landen bijzonder hoog is. China staat duidelijk nog steeds op nummer 1. Maar eveneens hebben vooral de atleten van Hong Kong, Macau, Korea, Vietnam, Japan, Indonesië, Maleisië, Singapore en de Filipijnen een bijzonder hoog niveau. Daarnaast zijn het vooral Russen, Oekraïners en enkele Amerikanen en Canadezen die mooie resultaten hebben geleverd op dit WK.

Op 3u30 deze ochtend zitten we dan al op de bus op weg naar de luchthaven. De rest van de uitleg volgt dan thuis....

 

dag 3 en 4

Door : Marc Theeboom donderdag 13 oktober 2011

gisteren was het rustdag voor onze atleten. Vandaag stond in de voormiddag zuidelijk zwaard (Francky) op het programma. Francky behaalde 8.31 op dit onderdeel. Het was meteen zijn laatste onderdeel. Vanavond was het dan de beurt aan Randy die uitkwam in het onderdeel met de speer. Hij behaalde met zijn oefening 8.79.

morgen is het dan de laatste dag van dit WK. 

meer nieuws volgt ook nu weer ... 

dag 2

Door : Marc Theeboom dinsdag 11 oktober 2011

Vanochtend stonden 2 events op het programma waaraan 'onze jongens' deelnamen: Francky bij nanquan en Manu bij daoshu. Opnieuw lag het niveau zeer hoog. Beiden deden hun uiterste best en mogen tevreden zijn over hun prestaties: Francky haalde 8.24 en Manu 8.47. Vanavond (en morgen) is er dan geen competitie voor ons team. Donderdag wordt dan weer een drukke dag met 1 onderdeel voor Francky (nandao) en 2 voor Randy (rechtzwaard en speer).

meer nieuws volgt ...