WELKOM BIJ WUTAN

Jespo's Promofilmpje 2013

Door : Wutan vrijdag 1 februari 2013

Demo Chinees nieuwjaar

Door : Marc Theeboom donderdag 31 januari 2013

Op zaterdag 2 februari organiseren we naar jaarlijkse gewoonte een show naar aanleiding van het Chinees Nieuwjaar. Voor die gelegenheid toveren we onze wushu-zaal om tot een echte Chinese tempel en houden we met alle groepen een spectaculaire wushu-show met een traditionele noord-Chinese leeuwendans. Na de show nodigen we jullie graag allemaal uit in ons wushucafé voor een (Chinees) hapje en drankje.

De kids worden verwacht om 17u30. De ouders en andere fans verwachten we dan stipt om 19u beneden in de zaal. Graag het nieuwe witte WUTAN-t shirt, witte sokken en jullie wushupantoffels meenemen. Voor wie nog geen wit WUTAN t-shirt heeft, er is gelegenheid om dit dan zaterdag nog te kopen.

Tot 2 februari dus!

Een bezoeker uit het hoge noorden.

Door : Johnny De Jonghe zaterdag 29 december 2012

Tijdens de laatste training van het jaar hebben wij bezoek gekregen van de Kerstman en samen met zijn elfje en tienenhalfje hebben ze naar een mooie demonstratie gekeken. Nadien is het nog een gezelig feestje geworden en zijn er nog veeeeeeeel geschenken weg gegeven. De foto's hiervan kunnen jullie in de gallerij vinden.

 

Inschrijvingen

Door : Marc Theeboom zondag 2 september 2012

Beste wushu-atleten uit alle groepen,

Wie zich nog niet heeft ingeschreven voor het komende sportjaar, kan dat doen via de site van Jespo (www.jespo.be). Graag dit asap in orde maken, zodat je verzekerd bent als er iets gebeurt.

Tine Severens behaalde internationaal scheidsrechtersdiploma

Door : Marc Theeboom dinsdag 7 augustus 2012
Tijdens een internationaal seminarie georganiseerd door de Internationale Wushu Federatie (IWUF) te Porto (Portugal), behaalde begin vorige maand één van onze trainers (met name Tine Severens), het diploma van Internationaal Scheidsrechter (C niveau). Van harte proficiat Tine!

Scheeps maatjes ahoi

Door : Johnny De Jonghe dinsdag 5 juni 2012

Aaaaarrrggh,

Hoi maatjes nu alle zeilen gehesen zijn, alle trossen vastliggen op het voordek en achterdek, de dekken allemaal geschuurd zijn en alle ruimen leeg gemaakt zijn kunnen we eindelijk eens gaan kijken wat er zoal in onze schatkisten steekt.

We hebben 4 schatkisten met veel foto's in.

In de 1° schatkist steken alle foto's getrokken met het toestel van Staartjes

In de 2° schatkist steken alle foto's getrokken met het toestel van Kapitein Malloot

In de 3° schatkist steken alle foto's getrokken met het toestel van Mumbling Jack

In de 4° schatkist steken alle foto's getrokken met het toestel van leerling piraat Rochelle

En voor zij die nog eens willen zien wie er allemaal is mee geweest op deze reis zijn er nog 2 groepfoto's ook.